Lütfen bekleyin..



Batman’da kar yağışı nedeniyle kapanan bin 560 kilometrelik köy ve mezra yolu ulaşıma açıldı

27 Aralık 2021, 11:25 - Okunma: 811

Batman İl Özel İdaresi tarafından, kar yağışı sebebiyle kapanan bin 560 kilometrelik yol temizlenerek tekrar ulaşıma açıldı.

Batman İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, karla kapanan 152 köy ve 247 mezraya ait yollar ulaşıma açılırken, Bayramlar ve Çakırpınar köyleri ile bağlı 3 mezrada yol açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Köy yollarının açılması için çalışmaların devam ettiği ifade edilen açıklamada, “Sason ve Kozluk kırsalında etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarımızın açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmaları kapsamında toplam bin 560 kilometre uzunluğunda yol açma ve temizleme çalışmaları gerçekleştirildi.” denildi.  

Batman İl Özel İdare karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucu 152 köy ve 247 mezranın ulaşımı tekrar sağlandığı, Sason ilçesine bağlı Bayramlar ve Çakırpınar köyleri ile bağlı 3 mezrada yol açma çalışmaları aralıksız olarak devam etmekte olduğu belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Rehber Gazetesi Editörü Sadullah Aydın, Aksa FM canlı yayınında İsla..
Batman Çayı kenarında 50 dönümlük geniş bir alanda inşa edilen Türkiye'..
Batman'da yangında bir lokanta tamamen küle döndü. 20 milyon TL zarar e..
Batman'da bir lüks sitenin bahçesinde yaklaşık bir buçuk metre uzunluğu..
Batman'da yaklaşık altı aydır devam ettiği belirtilen su sızıntısı, 4 k..
Diyarbakır'ın Bismil içesinde aynı mevkide meydana gelen 2 ayrı kazada ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=