Lütfen bekleyin..



Batman’da üç küçük kardeş harçlıklarını Afganistan’a bağışladı

18 Ocak 2022, 10:03 - Okunma: 733

Batman’da ikamet eden Aksoy kardeşler, biriktirmiş oldukları harçlıklarını Afganistan’daki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Batman Umut Kervanına bağışladı.

Meryem, Elanur ve Muhammed Yasin Aksoy isimli küçük çocuklar, biriktirmiş oldukları harçlıklarını Afganistan’daki muhtaçlara verilmek üzere Umut Kervanına teslim etti.

Batman Umut Kervanı Gönüllüsü Mehmet Ali Geçer, açlık kriziyle karşı karşıya bulunan Afganistan halkına yapılan yardımların anlam taşıdığını söyledi.

Henüz küçük yaşlarına rağmen üç kardeşin Afganistan halkı için harçlıklarını bağışlamasının çok önemli olduğunu belirten Geçer, “Meryem, Elanur ve Muhammed Yasin Aksoy kardeşler Umut Kervanının Afganistan için başlatmış olduğu yardım çağrısına katkı sağlamak için biriktirmiş oldukları harçlıklarını bağışladılar. Bu kardeşlerimizin yaşları küçük ama yardımları ise anlamlı ve çok büyüktür.” dedi.

Yardımlaşma duygusunun oluşmasına vesile oldukları için çocukların ailelerine teşekkür eden Geçer, bu durumun herkese örnek olması gerektiğini kaydetti.(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=