Lütfen bekleyin..



Batman’da karda mahsur kalan hastaya 5 saatlik çalışma sonrası ulaşıldı

21 Ocak 2022, 22:00 - Okunma: 634

Batman’da sağlık ekipleri, Sason ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan bir hastaya, 5 saatlik çalışmanın ardından ulaştı.

Batman’ın ilçe, köy ve mezralarında geçtiğimiz gün yağan yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken, kar nedeniyle mahsur kalan hastalar ise yoğun çalışmaların ardından hastanelere ulaştırılıyor.

[Batman’da karda mahsur kalan hastaya 5 saatlik çalışma sonrası ulaşıldı]

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yürekli köyünde rahatsızlanan 58 yaşındaki hasta için karla mücadele ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından hastaya ulaşan sağlık ekipleri, patentli ambulansla hastayı Sason Devlet Hastanesine kaldırdı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürlüğü, “Gecenin kör karanlığında, her taraf karla kaplı ve tipinin göz açtırmadığı olumsuz hava koşullarında dahi, 5 saat uğraşın ardından 112 acil sağlık ekiplerimiz, Batman'a bağlı Sason ilçemiz Yürekli köyünde bulunan 58 yaşındaki hastaya ulaşmayı başardı. Patentli ambulansla ulaşılan hastaya yapılan ilk müdahalenin ardından hastanın Sason Devlet Hastanesine nakli başarıyla gerçekleştirildi.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=