Lütfen bekleyin..



Batman’da menfezlerdeki demir kafesleri çalan 2 şüpheli yakalandı

26 Ocak 2022, 16:35 - Okunma: 583

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İnpınar köyü Alıçlı mevkii yol üzerinde bulunan menfezlerdeki demir kafesleri çaldıkları belirtilen 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Batman ili Beşiri ilçesi İnpınar köyü Alıçlı mevkii yol üzerinde bulunan menfezlerdeki demir kafeslerin çalınması olayı ile ilgili olarak; askerler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; menfezlerin demir kafeslerle kapatma işlemi ihalesini alan şirket tarafından, kaynak ve demir işi ile uğraşan B.F. ve K.F. isimli şahıslara yaptırdıkları, bahse konu şahısların taktıkları kafesleri başkalarına satmak maksadıyla 01 BOY 08 plakalı araçla hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgeye gelerek menfezlerdeki kafesleri araca yükleyip tali yolları kullanarak Batman il merkezine geçiş yaptıkları MOBESE ve PTS incelemeleri neticesinde tespit edilmiştir.” denildi.

B.F. ve K.F. isimli şahısların yapılan operasyon ile yakalanarak haklarında Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlem başlatıldığı kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=