Lütfen bekleyin..



Siyer Yarışması'nda görev alacaklara bilgilendirme semineri verildi

07 Şubat 2022, 15:30 - Okunma: 2019

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde 11 yıldır gerçekleştirilen Siyer Yarışmasına ilişkin görevlilere seminer verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörü Fevzi Aydın, Batman il binasında Siyer Yarışması'nda görev alacaklara bilgilendirmede bulundu.

13 Şubat Pazar günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek Siyer Yarışması'na yarışmacıların herhangi sorun ve aksaklıkla karşılaşmaması için görevlilere seminer verdiklerini ifade eden Aydın, katılımcılara sınav yerlerinin mesaj yoluyla bilgi verileceğini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak 11 yıldır Türkiye genelinde Siyer Yarışması düzenlediklerini anımsatan Aydın, "Önümüzdeki pazar günü gerçekleştireceğimiz Siyer Yarışmada Batman il ve ilçelerinde yarışmaya katılacak kardeşlerimizin herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için yarışmada görev alacak kardeşlerimize bilgilendirme semineri düzenledik." dedi.

Yarışmaya katılacak olanların saatinde okullarında olmaları gerektiğini belirten Aydın, “Batman’da ve Türkiye genelinde gerçekleştireceğimiz Siyer Yarışması 13 Şubat Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Bu vesileyle yarışmaya kayıtlarını yapan kardeşlerimizin zamanında okullarına gelmelerini önemle hatırlatmak istiyoruz. Yarışmaya girecek kardeşlerimizin merek ettiği bir diğer konu ise yarışma yerleridir. Yarışmaya girecek olan kardeşlerimizi kendi mahallelerindeki en yakın okullara yönlendirmeye çalışacağız. Yarışmaya katılanların sisteme kaydettikleri cep telefonu numaralarına yarışmaya girecekleri okulun adresi mesaj yoluyla iletilecektir.” dedi. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=