Lütfen bekleyin..



Batman’da kümese giren sokak köpekleri keklik ve güvercinleri parçaladı

08 Şubat 2022, 11:20 - Okunma: 443

Batman'da Ali Çetiz’e ait kümese giren başıboş sokak köpekleri, keklik ve güvercinleri parçaladı. Köpeklerin saldırısı sonucu 2 keklik ve 2 güvercininin telef olduğunu belirten Çetiz, tehlikeli oluşturan sokak köpeklerinin toplatılmasını istedi.

Batman’ın Beşevler Mahallesi’nde kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Çetiz’e ait keklik ve güvercinlerin bulunduğu kümese başıboş sokak köpekleri girdi. Sabahın erken saatlerinde kümese saldıran aç sokak köpekleri, tel örgüleri kesip 2 keklik ve 2 güvercini parçaladı.

Özenle beslediği hayvanlarının sokak köpekleri tarafından parçalanmasına büyük üzüntü duyduğunu belirten Çetiz, başıboş dolaşan sokak köpeklerinin kendileri için ciddi tehlike oluşturduğunu söyledi.

Batman’da kümese giren sokak köpekleri keklik ve güvercinleri parçaladı

Çocuklarını sokağa çıkarmaya korktuklarını, endişe duyduklarını ifade eden Çetiz, yetkililerden bir an önce sokak köpeklerini toplatmasını istedi.

Çetiz, “Evimizin bahçesinde özenle beslediğimiz iki kekliğimiz ve iki güvercinimiz maalesef sabahın erken saatinde, çocukların okula gittiği bir saatte 3 tane sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sokak köpekleri yaklaşık 2 metre boyundaki tel örgünün üzerinden atlayarak zavallı hayvanların kümesindeki tel örgüsünü parçalayıp ve onları feci bir şekilde parçaladılar. Bir tane güvercin yaralı, ondan da umudumuz fazla yok. Özenle beslediğimiz hayvanlarımızın sokak köpekleri tarafından parçalanması bizi ciddi anlamda üzdü ve o hayvanlara verdiğimiz emeğimizi de boşa çıkardı.” ifadelerini kullandı.

Batman’da kümese giren sokak köpekleri keklik ve güvercinleri parçaladı

Konuşmasının devamında yetkililere seslenen Çetiz, “Eğer o köpekler sokakta çocuklarımıza denk gelmiş olsaydı ne olacaktı? Artık sokağa çıkmaya korkuyoruz. Çocuklarımızı sokağa çıkarmaktan ciddi anlamda tedirginiz. Belediyenin sokak köpeklerine karşı görevini yapıp çocukların ve milletin güvenliğini sağlaması lazım.”(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=