Lütfen bekleyin..



Batman’da fuhuş yapılan günübirlik evlere baskın

10 Şubat 2022, 14:10 - Okunma: 845

Kent merkezinde düzenlenen baskınlarda fuhuş yapıldığı belirtilen günübirlik evler mühürlenirken, fuhuş yapan ve yaptıranlara ise para cezası kesildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 1-6 Şubat tarihlerinde ilde çeşitli adreslere baskın düzenlendiği bildirildi.

Baskınlarda Kültür ve Gap Mahallesi’nde bulunan günübirlik dairelerde biri yabancı uyruklu şahıs olmak üzere, fuhuş yaptıkları tespit edilen 4 şahsa toplam 4 bin 684 TL idari para cezası uygulandığı belirtilen açıklamada, bahse konu daireleri kiraya veren 2 şahsa fuhuşa yer temin etmekten adli işlem yapıldığı ifade edildi.

İkametlerin 3 ay süre ile mühürlenmesi için gerekli işlemlerin başlatılarak günübirlik dairelerin KBS’ye kaydı olmadığı için 1774 SKM’den toplam 53 bin 572 TL idari para cezasının uygulandığı belirtilen açıklamada, yabancı uyruklu şahsın, DEPORT işlemleri için Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=