Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Rektörü Demir ziyaretlerine devam ediyor

11 Şubat 2022, 13:40 - Okunma: 489

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, enerji ekonomisi alanında dünyaca ünlü bilim insanı Beijing İnstitute of Technology öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede uluslararası alanda iş birliğine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Enerji ekonomisinde bir dünya markası olan Prof. Dr. Muhammad Shahbaz, Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında da önemli çalışmalar yürütüyor.

Yılın Bilim İnsanı ödülüne de layık görülen Shahbaz, Rektör Demir ile bir araya gelerek enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Batman’ın bölgesel zenginliklerinin yanı sıra Batman üniversitesinin akademik çalışmalarından da bahseden Rektör Demir, enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya faydalar sağlayacak önemli projelerinin olduğunu söyledi.

Batman Üniversitesinin projelerini ulusal ve uluslararası alanda katma değere dönüştürmek için çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Prof. Dr. İdris Demir, yapılabilecek her türlü iş birliğine açık olduklarını kaydetti.

Görüşmenin ardından Rektör Demir, günün anısına şehrin simgesi olan hediyeyi ve Batman üniversitesinin plaketini Prof. Dr. Muhammad Shahbaz’a takdim etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=