Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta ‘İslami ve İnsani Değerler Platformu’ oluşturuldu

17 Kasım 2015, 14:07 - Okunma: 2184

Batman’ın Kozluk ilçesindeki STK’ların bir araya gelerek ‘Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformunu’ oluşturdu.

Kozluk’ta faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, ‘Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformunu’ oluşturdu.

Kozluk Eğitim-Bir-Sen, Kozluk Diyanet-Sen, Kozluk Toç-Bir-Sen, Kozluk Büro Memur –Sen, Kozluk Din- Bir- Sen, Kozluk İlim Der, Kozluk İHH, Kozluk AGD ( Anadolu Gençlik Derneği) Hz. Yusuf Derneği, Hz. Bilal Cami Derneği, Hz. Zeynelabidin Cami Derneği ve Seyyid Cami Derneği bir araya gelerek ‘Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformunu’ oluşturdu.

İslami ve insani Değerler Platformu tarafından kuruluş amaçlarına dair basına yapılan yazılı basın açıklamasında; “Bugün insanlığın en önemli problemi bireylerin, toplumların ve yönetimlerin insani ve İslami değerlerden önemli ölçüde uzaklaşmış olmalarıdır. Başka bir ifade ile bugün insanlık ciddi bir ‘değerler krizi’ yaşamaktadır. Hayatımıza anlam veren sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü gibi yüksek insani ve İslami değerlerin toplum hayatımızdan çıkarılması insanlığı bunalıma sokmuş ve mutsuz etmiştir. İnsanı insan yapan insani ve İslami değerlerin sosyal, siyasal, kültürel, ekonomik hayatımızda yeniden etkin bir şekilde yaşanmasıyla insanımızın mutluluğuna, toplumsal uzlaşmaya ve barışın tesis edilmesine çok çok önemli katkılar sağlayacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “Unuttuğumuz, kaybettiğimiz veya terk ettiğimiz adeta toplumsal fren sistemi görevi gören ve toplumun uçuruma gitmesini önleyen; emniyet, istikrar, barış, huzur ve mutluluğun can damarı olan insani ve İslami değerleri hayatımızın bütün safhalarında yeniden yaşayabilmek, hayat standardımızı yükseltebilmek için ‘Kozluk İslami Ve İnsani Değerler Platformu’ oluşturulmuştur.” (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
2024 yerel seçimlerde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlar ile buluşan..
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=