Lütfen bekleyin..



AK Parti’den Çiftçi’ye “Hayırlı olsun” ziyareti

04 Mart 2022, 09:35 - Okunma: 509

AK Parti Batman İl Başkanı. A. Akif Gür, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi'ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Gür, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Çiftçi ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’de hazır bulundu.

Başkan Gür ve yönetimini BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette seçim süreci, Batman esnafının ve Batman’ın sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

akif-gur-mehmet-siddik-ciftci.jpg

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Gür, yeni seçilen başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkârların bir ve beraber bir şekilde hareket etmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Gür, AK Parti olarak oda üzerinden esnafa her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Esnafa daha önce  de katkı sunduklarını belirten Başkan Gür, “Esnafımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başkanımızın yanındayız. İnşallah bu oda yeni dönemle birlikte gerçek hüviyetine kavuşup esnaflarımızın sorunlarına çareler  üreten bir oda haline gelecektir. Birlik ve beraberlikle hareket edildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun yoktur. Başkanımızın yanındayız ve başkanımıza güveniyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Gür ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Çiftçi, “Esnafımıza hizmet etmek için destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Batman esnafımıza elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza inancım tamdır. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennilerle son buldu.

akif-gur-batman-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi.jpg

akif-gur-batman-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-001.jpg

akif-gur-batman-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..
Batman'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bir evin bahçe duvarı..
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman'da yasa dışı silah ticareti yapan..
akademisyen Sibğatullah Baran, siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığ..
Batman Havalimanında nisan ayında iç hat yolcu trafiğinde 57 bin 240 kişini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=