Lütfen bekleyin..



Rektör Demir’den Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür

08 Mart 2022, 15:21 - Okunma: 10533

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış” projesi ile ilgili olarak plaket takdiminde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarete Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Eğitim Şube Müdürü Celal Altun ile Proje Koordinatörü ve Spor Uzmanı Veysi Turan katıldı.

Batman ilindeki dezavantajlı gruplara yönelik olarak gerçekleştirilen projeyi çok önemsediklerini anlatan Rektör Demir, bu projede yer almaktan memnun olduklarını dile getirdi. Projeye emek vererek hayata geçirilmesini sağlayan tüm paydaşlara teşekkür eden Prof. Dr. İdris Demir, bu proje ile birlikte sosyoekonomik sorunların yarattığı madde bağımlılığı ve göçün önüne geçilebileceğinin altını çizdi.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ilde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Rektör Demir, çalışmalarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve ekibine başarılar dileyerek teşekkür etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=