Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi öğrencileri Güreş Müsabakasından derece ile döndü

11 Mart 2022, 17:30 - Okunma: 10694

2-6 Mart tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Ünilig Güreş Müsabakalarından Batman Üniversitesi öğrencileri derece ile döndü.

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Şehmuz Kaplan Ünilig Güreş Müsabakalarında serbest stil 65 kiloda Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı. 79 kiloda Şahin Tay Türkiye 7’ncisi Grekoromen stilde 63 kiloda Doğan Kara ve 87 kiloda Ferhat Dalmış ise Türkiye 5’inci olarak üniversiteyi temsil etti.

Öğrencilerin başarısından mutluluk duyduklarını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bu başarıların artarak devam etmesi için öğrencileri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Sporun öneminden ve gençler için faydalarından bahseden Rektör Demir, Batman Üniversitesi öğrencilerinin başarılarının katlanarak artması için her alanda yapılan çalışmaların en iyiye ulaşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=