Lütfen bekleyin..



​TESSEP Batman temsilciliğinin "Aile Okulu" programı sona erdi

20 Mart 2022, 19:03 - Okunma: 525

​Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman İl Temsilciliği tarafından genç evliler, yeni evlenenler ve evlilik çağında olanlara yönelik başlattığı "Aile Okulu" programı, düzenlenen seminerle son buldu.

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde, 2 haftalık eğitime katılanlara sertifikaları verildi ve 20 sorudan oluşan bir yarışma düzenlendi.

TESSEP Bölge Koordinatörü Arzu Demir, seminerde yaptığı konuşmada, iki hafta ve 4 oturumdan oluşan ‘Aile Okulu’ programlarının son bulduğunu söyledi.

Programın içeriği hakkında bilgi veren Demir, "Bir birinden değerli katılımcıların katılımıyla gerçekleşen ve ailenin önemine dair, aile içi mahremiyetlere dair, düğün ve nişan merasimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlara dair hocalarımızla hasbihal ettik." dedi.

Programa katılan katılımcılara teşekkür eden Demir, "Programın sonunda 4 oturuma katılan katılımcılara katılım belgesi verdik ve 20 sorudan oluşan bir yarışma düzenledik. Yazılı yarışmanın neticesi bir kaç gün sonra inşallah açıklanacak ve ödülleri kendilerine verilecektir." şeklinde konuştu.

Program, katılımcılara sertifika takdimiyle son buldu. (İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=