Lütfen bekleyin..



YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti

24 Mart 2022, 14:37 - Okunma: 2095

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin akademik ve fiziki durumu hakkında Prof. Dr. Muhsin Kar’ı bilgilendiren Rektör Demir, Batman Üniversitesi’nin kalite süreçlerinde hızla ilerlediğini ve bu süreci en iyi şekilde tamamlayarak kaliteyi kurum kültürü haline getirmek istediklerini kaydetti.

Batman Üniversitesi’nin ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesini almış olmasından mutluluk duyduklarını belirten Rektör Demir, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında Enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesi’nin bu misyonla bölgesel kalkınmaya da katkı sağlamak için önemli çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

Batman Üniversitesi’nin öğrenci ve insan odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Rektör Demir, yapılan çalışmalara sürekli yenilerini ekleyerek Batman Üniversitesi’nin bölgesinde marka bir eğitim kurumu haline getirmek istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a günün anısına hediye takdim etti. 

Kalite oluşumunun bölgesel kalkınma odaklı çalışmalara etki sağlayacağını, ayrıca paydaş memnuniyetini ilerletmek ve geliştirmek adına önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Muhsin Kar, üniversitelerin toplumsal faydayı sağlamaya yönelik çalışmalar yürütmesi gerektiğini ifade ederek kalkınma oranı, devamlılık, gelişime açıklık gibi konulardan bahsetti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=