Lütfen bekleyin..



Batman’da Kur’an ziyafeti verilecek

07 Nisan 2022, 14:32 - Okunma: 529

Kur’an Nesli Platformu tarafından yarın Batman’da düzenlenecek "Kur'an Ziyafeti ve Dua" programına tüm halk davet edildi.

Platform tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şerzan Kurt Parkı'nda 8 Nisan Cuma günü düzenlenecek programa tüm Batman halkı davet edildi.

Hürriyet Mahallesi'ndeki parkta saat 21.30'da başlayacak programda Hafız Şeyh Münir Abdulcevad ve İl Vaizi İbrahim Halil Yakut Kur'an-ı Kerim okuyacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kur’an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, Kur’an Nesli Platformu olarak, toplumun Kur’an’la yeniden hayat bulmasının en büyük arzuları olduğunu söyledi.

Kur’an-i bir kardeşliğin, toplumda yeniden inşasının gerçek hedefleri olduğunu vurgulayan Üzümcü, “Bu amaca matuf olarak, kelamların en güzeli ve gönüllerin şifası olan Kur'an-ı Kerim'i güzel sesli hafız ve kârilerimizden dinlemek ve yapılacak dua ile Cenab-ı Allah'ın maddi ve manevi sofrasından beslenip, eczane-i kübrasından şifa aramak adına, Kur’an ziyafeti ve dua programı düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu muhteşem Kur'an ziyafeti ve dua programına, gönül pasını Kur’an ile silmek ve yapılacak dua ile Kur’an pınarından manen gıdalanmak isteyen tüm halkımız davetlidir.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=