Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanından Suriyeli yetim aileye yardım eli

14 Nisan 2022, 13:40 - Okunma: 446

Batman Umut Kervanı, geçtiğimiz günlerde Suriye’den Batman’a gelen ve derme çatma bir evde yaşayan 4 nüfuslu yetim aileye ev eşyası yardımında bulundu.

Aydınlıkevler Mahallesi'nde olumsuz koşullarda 3 yetim çocuğuyla birlikte eşyasız evde hayat mücadelesi veren Suriyeli anne İman Şahab’ın yaşadığı mağduriyeti yerinde gören Batman Umut Kervanı harekete geçti.

Kısa sürede yetim aileye merhamet elini uzatan Umut Kervanı, birçok ev eşyası yardımında bulundu.

Batman Umut Kervanından Suriyeli yetim aileye yardım eli

Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, yaptığı açıklamada, eşi vefat eden İman Şahab’ın geçtiğimiz günlerde 3 yetim çocuğuyla birlikte Suriye’den Batman’a geldiğini söyledi.

Batman Umut Kervanından Suriyeli yetim aileye yardım eli

İsmet Ökmen

“Aile çok mağdur”

Ailenin, kiralık olarak kaldıkları evde büyük bir mağduriyet yaşadığını belirten Ökmen, “Batman Umut Kervanı olarak şimdi yetim bir ailenin evindeyiz. Bu ailemiz 10 gündür Suriye’den Batman’a sığınmış. Kocası orada vefat etmiş, orada kimsesi olmadığı için Batman’a sığınmış bir aile. Ailenin 2 kız, bir erkek çocuğu var. 3 gün önce bir mahalleli tarafından bize ailenin durumu iletildi. Bizde buraya gelip ailenin durumunu yerinde inceledik ve gerçekten de ailenin çok mağdur ve eşyasız olduklarını gördük.” dedi.

Batman Umut Kervanından Suriyeli yetim aileye yardım eli

“Hayırseverlerden aileye destek vermelerini istiyoruz”

Hayırseverlere destek çağrısında bulunan Ökten, “Umut Kervanı olarak elimizden geldiğince ve hayırseverlerin destekleriyle bu ailemize buzdolabı, çekyat, halı, perde ve çeşitli eşyalardan oluşan yardımlarımızı yaptık. Hayırseverlerden bu aileye destek vermelerini istiyoruz. Mübarek Ramazan ayındayız. Bu ailenin hiçbir şeyleri yok. Her şeye ihtiyaçları var. Gıda ve çocuklar için giyim ihtiyaçları var. Herkesten destek olmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=