Lütfen bekleyin..



Batman halkı Kudüs’e sahip çıkacak

16 Nisan 2022, 16:45 - Okunma: 757

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlara yönelik saldırılarını kitlesel basın açıklamasıyla telin edecek.

Bu akşam teravih namazının ardından, saat 10.00’da Atatürk Parkında düzenlenecek kitlesel basın açıklamasına tüm Batman halkı davet edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, “İşgal rejimi günlerdir Mescid-i Aksa’ya yönelik pervasızca saldırılar düzenlemektedir. Bu saldırılar sonucunda çok sayıda Filistinli kardeşimiz şehit olurken yüzlercesi yaralandı. İşgal rejiminin bu saldırıları tüm dünyanın gözleri önünde artarak devam etmektedir. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları lanetlemek üzere bu akşam Atatürk Parkında saat 10.00’da düzenleyeceğimiz kitlesel basın açıklamamıza kadın erkek tüm halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
6. Ortadoğu Barış ve Güvenlik Forumu için Duhok’a giden HÜDA PAR Batman Mil..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensup..
Batman–Beşiri karayolunda bir kamyonetin arkasına bağlı halde sürüklenen at..
Batman'da iki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan biri orta refüje ..
Batman'da bir kafenin mutfak bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerini..
Batman'ın Sason ilçesinde bulunan ve 2 bin 973 metre rakımıyla bölgenin..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=