Lütfen bekleyin..



PKK’ya yönelik operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi

17 Nisan 2022, 01:05 - Okunma: 624

Batman’da PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda sığınak, depo ve bunların içerisinde silah, mühimmat ve patlayıcı madde düzenekleri ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, PKK/KCK mensuplarının faaliyetlerinin tespit ve deşifresi ile PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesine yönelik Kozluk ilçesi Gümüşörgü köyü bölgesinde Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından hava destekli operasyon başlatıldığı bildirildi.

Operasyon esnasında şimdiye kadar PKK mensuplarına ait çok sayıda sığınak, depo ve bunların içerisinde silah, mühimmat ve patlayıcı madde düzenekleri ile muhtelif yaşam malzemesi ve doküman ele geçirildiği belirtilen açıklamada, “Çok sayıda terörist iş birlikçisi deşifre edilerek haklarında adli işlem yapılmıştır. Batman İl Jandarma Komutanlığınca teröristlerin bulunup etkisiz hale getirilmesi ve iş birlikçilerinin deşifre edilerek adalete teslim edilmesine yönelik operasyona büyük bir kararlılıkla devam edilmektedir.” denildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=