Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi Batman İl Başkanı Yıldız: Ukrayna için verilen çaba Filistin için de verilsin

17 Nisan 2022, 17:05 - Okunma: 1147

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik saldırısını şiddetle kınadığını belirttiği bir açıklama yayınladı.

Açıklamasında, Mübarek Ramazan ayında lanetli siyonistlerin yaptığı zulümlere dikkat çeken Yıldız, “Mescid-i Aksa Siyonistin kirli çizmeleriyle yine bir Ramazan Ayında Müslüman mukaddesatına tecavüz ediyor. İslam ülkeleri sessiz. 57 İslam ülkesinin liderlerine sesleniyorum. Artık cılız açıklamaları bırakın gereğini yapın. Ukrayna ve Rusya için verdiğiniz çabayı Filistin için de verin. Yoksa siz de bu zulme ortaksınız. Türkiye derhal onunla ticaretini kesmeli Mescid-i Aksaya saldırılar sürerken ve kardeşleriniz esir alınırken katil israil’le normalleşmeye devam etmek Müslümana yakışmaz. Filistin meselesi bir inanç bir iman meselesidir. Ey zalimler biz sağ olduğumuz sürece size rahat yok uyanık kalacağız ve ümmeti kıyamda tutmaya devam edeceğiz. Filistin bizim kırmızıçizgimizdir.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
akademisyen Sibğatullah Baran, siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığ..
Batman Havalimanında nisan ayında iç hat yolcu trafiğinde 57 bin 240 kişini..
Engelli bireylerin pek çok sorununun olduğunu ancak seslerinin bir türlü du..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=