Lütfen bekleyin..



Batman’da Kur’an ziyafetinin üçüncüsü düzenleniyor

21 Nisan 2022, 19:40 - Okunma: 491

Kur’an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından yarın üçüncüsü düzenlenecek "Kur'an Ziyafeti" programına Batmanlılar davet edildi.

Kur’an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, yaptığı yazılı açıklamada, programın Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Parkı’nda 22 Nisan Cuma günü düzenleneceğini bildirdi.

Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Park2ta saat 22.00'de başlayacak programda Hafız Şeyh Münir Abdulcevad, İl Vaizi İbrahim Halil Yakut, Müezzin Kayyım Abdullah Men ve İmam Hatip Havzullah Kavak hocanın Kur'an-ı Kerim okuyacağı belirtildi.

Üzümcü, “Kur'an'ı Kerim'i güzel sesli hafız ve kârilerimizden dinlemek ve yapılacak dua ile Cenab-ı Allah'ın maddi ve manevi sofrasından beslenip, eczane-i kübrasından şifa aramak adına Kur'an ziyafeti ve dua programı düzenliyoruz.” dedi.

"Kur'an Ziyafeti ve Dua" programının üçüncüsü ve finalinin gerçekleştirildiğini belirten Üzümcü, “Düzenleyeceğimiz sezonun final, Kur'an Ziyafeti ve Dua Programına, gönül pasını Kur’an ile silmek ve yapılacak dua ile Kur’an pınarından manen gıdalanmak isteyen tüm halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=