Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den Ramazan Bayramı mesajı

29 Nisan 2022, 12:54 - Okunma: 414

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yayımladığı mesajda, İslam âlemi başta olmak üzere esnaf-sanatkarların ve tüm Batmanlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'i uğurlamanın hüznü ile birlikte bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımızın zorlu süreçlerden geçtiğini biliyoruz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Ramazan ayının bereketini gördük. Önce Ramazan ayı daha sonra bayram hareketliliğinin olması bizleri ziyadesiyle memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Mesajının devamında Çiftçi, “Bu bayramın ve tüm bayramların hep bir öncekinden daha güzel, esnaf için hep bir öncekinden daha bereketli ve bol kazançlı geçmesini diliyorum. Bu vesileyle esnaf ve sanatkâr camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa birlik ve beraberlik getirmesini temenni ederim.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=