Lütfen bekleyin..



'Batman Buluşmaları' etkinliği için destek çağrısı

07 Mayıs 2022, 16:05 - Okunma: 550

Batman’da basınla kahvaltılı toplantıda buluşan İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran, İstanbul’da düzenlenecek etkinlik için destek istedi.

19-22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da Batman Buluşmaları etkinliği düzenlenecek. Etkinliği organize eden İstanbul Batman Dernekler Federasyonu (İBDF) yönetimi ildeki basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıda basına açıklama yapan İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran, destek istedi.

Batman Buluşmaları etkinliği hakkında bilgilendirmede bulunan Taşkıran, “Biliyorsunuz düzenleyeceğimiz etkinlik, Batman Buluşmalarının ikincisi oluyor. İlki Sayın Valimiz ve Batman Belediyesinin desteğiyle olmuştu. Bu ikinci etkinliği İstanbul Batman Dernekler Federasyonu düzenleyecek. Bu organizasyon için çok uğraştık, çok çaba sarf ettik. Nihayet 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak buluşmalar için İstanbul Yenikapı'da kendimize yer edindik.” ifadelerini kullandı.

Batman sevdalısı herkesi Yenikapı'da buluşmaya çağıran Taşkıran, “Batman’ı seven, Batman’ın Türkiye’de, İstanbul’da tanınmasını isteyen herkesi, tüm Batman sevdalılarını Yenikapı’daki Batman Buluşmalarına bekliyoruz. Basınımızı, esnafımızı, halkımızı buluşmalara katılmaya çağırıyoruz. İstanbul’daki Batmanlıların selamını getirdim. Onlarda sizleri orada sabırsızlıkla bekliyorlar. Sizinle tanışmak, sizleri kucaklamak istiyorlar.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=