Lütfen bekleyin..



Batman’da konser tepkisi devam ediyor

06 Mayıs 2022, 16:28 - Okunma: 655

Düzenlenmek istenen konsere tepki gösteren Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, yaptığı yazılı açıklamada, “İlimizin kültürüyle bağdaşmayan pop sanatçısının tercih edilmiş olmasını kabullenmemiz mümkün değil.” dedi.

Batman Petrolspor’un bu sezon rakiplerini yene yene şampiyonluğa ulaşması kendilerini sevince boğduğunu belirten Polat, “Fakat şampiyonluk kutlamalarına ilimizin kültürüyle bağdaşmayan pop sanatçısı Hande Yener’in tercih edilmiş olmasını doğru bulmadığımızı ve kabullenmemizin mümkün olmadığını belirtmek isteriz.” dedi.

“Verilmek istenen konserden rahatsızız”

Açıklamasının devamında Polat, “Şampiyonluk coşkumuzu müzikal anlamda ilimizin değerleri ile bağdaşacak birçok sanatçımızın ve argümanların olduğu bir yerde manevi olarak değerlerimizle uzaktan yakından alakası olmayan Hande Yener’in tercih edilmiş olmasını yadırgadığımızı ve kabul edemeyeceğimizi duyururuz. Batman Petrolspor’umuzun rakiplerini yene yene elde etmiş olduğu zafer bizi ne denli mutlu edip onurlandırdıysa bu zaferin Hande Yener’in vereceği konser ile kutlanacak olması bizi bir o kadar da rahatsız ettiğini belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Batman Çay..
Batman'da bir parkta kalp krizi geçiren kadın, çevredeki vatandaşların ..
Batman'ın giriş noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 kil..
Batman’da Batı Raman yolunda, minibüs ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Meyda..
Batman'da yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, yarın Hazine ..
Batman-Diyarbakır kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil defa..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=