Lütfen bekleyin..



Tepkilere kulak tıkadılar konseri verdiler

09 Mayıs 2022, 15:10 - Okunma: 728

Batman’daki siyasi partilerin, STK’ların ve sosyal medyayı adeta sarsan on binlerce vatandaşın şiddetli tepkisine rağmen Hande Yener’in ahlak dışı konseri verildi.

Cinsi sapkın akımların Türkiye’nin gay ikonu seçtiği kadın şarkıcı Hande Yener’in ahlak dışı konseri Batman halkının tüm tepkisine ve bu tepkilerin Türkiye gündemine oturmasına rağmen düzenlendi.

Halkın sesine kulak tıkayan yetkililere tepki gösteren birçok parti, STK ve vatandaşlar, “Ramazan bayramından hemen sonra, manevi iklim daha sürerken inançlarımıza, geleneklerimize, ahlak anlayışımıza aykırı böyle bir konserin verilmesi çok üzüntü verici. Dindar nesil yetiştireceğiz deyip bizden oy alanların geldiği nokta gerçekten ibret ve esef verici. ” ifadelerini kullanmış ve son güne kadar da yetkililerin çirkin konseri iptal etmesi çağrısında bulunmuştu.

Konseri verenlerin sadece giyinişleri değil şarkı sözlerinin de son derece müstehcen ve ahlak dışı olduğunu belirten kimi vatandaşlar, “İnternete, sosyal medyaya düşen görüntüler gerçekten Batman’ımız adına utanç verici, yüz kızartıcı. Müstehcen kıyafetlerle sahneye çıkan kadın şarkıcı ve ekibi seslendirdikleri şarkılarla kendilerini izleyen kız erkek binlerce genci ahlaksızlığa teşvik ettiler. İfsatta öncü olanlar, aile ve edep mefhumunun altını dinamitlediklerini bilmeliler.” diyerek bir kez daha tepki gösterdiler.

Tanınan yazar ve hatip İhsan Şenocak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konsere tepki göstererek, “Sanatçı, arz-ı endam ile değil, bestesiyle, güftesiyle sanatçıdır. Resmî kurumların ya da STKların yarı çıplak kadınları milletin parasıyla sahneye çıkarması bu milletin kızına ‘Bunları örnek al!’ demektir. Hangi Müslüman kızının onlar gibi olmasına rıza gösterir? (Sözüm Müslümanadır)” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=