Lütfen bekleyin..



Batmanlılar bozuk kaldırım ve yollarının onarılmasını bekliyor

10 Mayıs 2022, 13:00 - Okunma: 848

Batman'ın en işlek caddelerinde zemininde bulunan taşların yerinden çıkması ve kırılması sonucu su sıçramalarına ve olası kazalara neden olduğunu belirten halk, Batman Belediyesini yolları onarmaya çağırdı.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Gülistan Caddesi'nin ve birçok caddenin zemin de bulunan taşlarının kırık ve yerinden çıkması yoldan geçen vatandaşı mağdur ediyor.

Bozuk ve yerinden çıkan taşlar nedeniyle yağmurlu havalarda veya esnaf işyerinin önünü yıkadığında taşların altının su dolduğunu belirten halk, taşların altında biriken su birikintilerinin halkı ve esnafın şikâyetine neden olduğunu belirterek belediyenin sorunlarına çözüm bulmasını istedi.

Yaşadıkları sıkıntıyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Batmanlılar, kentin birçok yerinde yaşadıkları bu sorunun daha büyük sorunlar yaşanmadan giderilmesi gerektiğini söyledi.

"Bu tür eksikler şehrimizde çoktur"

Batmanlılar bozuk yollarının onarılmasını bekliyor

Celal Yüce

Batman'ın birçok sokak ve caddesinde zemin taşlarını yerinden çıktığını belirten vatandaş Celal Yüce, "Sadece bu caddede değil şehrin birçok yerinde zeminde bulunan taşlar sorunu var. Yerinden çıkan ya da kırılan taşların arasına su girmesinden dolayı bastığımız zaman o su üzerimize sıçramaktadır. Tabi biz basmayana kadar fark edemiyoruz. Hatta bu taşlara takılıp düşen çocuk ve vatandaşlar da oluyor. Bu tür eksikler şehrimizde çoktur. Batman Belediyesinden yerinden çıkan taşları ve su birikintisi oluşan yerlere müdahale etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Yerinden çıkan taşlar büyük sorun oluşturuyor"

Batmanlılar bozuk yollarının onarılmasını bekliyor

Muhammed Nur Ekinci

Yoldan geçen halkın ayağı ve çocuk arabaları yerinden çıkan taşlara ve boşluklara takılıyor diyen Muhammed Nur Ekinci ise şunları söyledi: "

"Şu an Batman'ın genel bir sorunu var. Özellikle yağmur yağdığı zaman Gülistan Caddesi zemininde bulunan taşlar yerinden çıktığı için biri basınca su fışkırıyor. Bu sorun giderek büyüyor. Yağmur yağmadığı zaman da bu taşlar hem halk için hem de çocuk arabası kullanan aileler için büyük engeldir. Batman Belediyesinin bu konu hakkında çalışması gerektiğini düşünüyorum."

"Yerinden çıkan taşlar ve süs ışıkları kazalara neden oluyor"

Batmanlılar bozuk yollarının onarılmasını bekliyor

Muhyeddin Beyca

Daha büyük sıkıntıların yaşanmaması için yerinden çıkan ve kırılan zemin taşlarının onarılması gerektiğini belirten Muhyeddin Beyca, "Gülistan Caddesi, Şemsiye Sokak ve Cumhuriyet Meydanı'na giden yolun zemininde bulunan taşların birçoğunda boşluk oluşmuş. Özellikle yağmur yağdığında veya esnaf kapısının önünü yıkadığında taşların altına su birikiyor ve yoldan geçen biri basınca o su insanların üzerine sıçrıyor. Bu da kötü bir durum ve görüntü meydana getiriyor. Cadde zemininde bulunan süs ışıklarının da yeri boş olduğundan su birikiyor ve yoldan geçen bisikletler takılıp kazaya sebep oluyor ve ufak da olsa yaralanmalara sebep oluyor. Daha büyük kazalara ve sıkıntıların yaşanmaması için Batman Belediyesinden en kısa sürede bu sorunlara çözüm bulmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=