Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den Engelliler Haftası Mesajı

11 Mayıs 2022, 15:20 - Okunma: 897

Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirtti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Ülkemizde net sayı maalesef bilinmemekle birlikte 5 milyonun üzerinde bedensel, zihinsel, işitme ve görme gibi engelleri olan vatandaşımız var. Hepimiz kendimize sık sık birer engelli adayı olduğumuzu hatırlatmalıyız. Bu bilinçten hareketle de engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılmalarını desteklemek, onların hayatını kolaylaştırmak, karşılaşabilecekleri tüm zorlukları ortadan kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin görev ve sorumluluğu olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Mesajın sonunda, engelliler için İŞKUR’un iş kurma desteğinin bulunduğunu iş kurmak isteyenlerin Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na gelerek bilgi alabileceklerini belirten Çiftçi, "Bu konuda ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını bununla beraber girişimcilikten üretime her alanda çalışmalar yapılmalı ve toplumla bütünleşmelerini sağlayacak tüm çalışmalara devam edilmelidir" dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=