Lütfen bekleyin..



Batman’da İlahi Nağmeler Müzik Şöleni düzenlenecek

17 Mayıs 2022, 13:40 - Okunma: 6535

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından, 18 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de Şerzan Kurt Parkında halka açık İlahi Nağmeler Müzik Şöleni düzenlenecek.

Yurt içinden ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçılarının katılımıyla ücretsiz düzenlenecek olan ilahi nağmeler müzik şölenine kadın erkek tüm Batman halkı davet edildi.

Batman merkez Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Parkında düzenlenecek ücretsiz konsere dair tertip kurulu tarafından yapılan açıklamada, “18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Batman merkez Şerzan Kurt Parkında, yurt içinden ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçılarının katılımıyla halka açık ücretsiz ilahi şöleni düzenleyeceğiz. Rehber TV’den de canlı olarak yayınlanacak ilahi şölenimize kadın erkek tüm halkımız davetlidir.” denildi.

“İlahi şölenimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“İnşallah ilahi konserimizde helal dairesi içerisinde yurt içinden ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçıların katılımıyla çok coşkulu bir etkinlik düzenleyeceğiz. İlahi şölenimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, değerli ve kıymetli halkımızı ve Batman Üniversitesinde okuyan öğrenci arkadaşlarımızı İlahi Nağmeler Müzik Şölenimize davet ediyoruz.” (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=