Lütfen bekleyin..



Yeni Batman Valisinden halkın beklentisini yükselten açıklama

18 Mayıs 2022, 15:20 - Okunma: 617

Batman’a atanan yeni Vali Ekrem Canalp, halkın beklenti ve ümidini yükselten açıklamalarda bulunarak “En sevdiğim iş, çok sayıda iş yapmaktır” ifadesini kullandı.

Birçok projenin yarım olduğu, tamamlanmadığı Batman’da yeni valinin açıklamaları bu projelerin tamamlanması konusunda halkta bir beklenti oluşturdu.

Bugün itibariyle Batman’da görevi devralan yeni Batman Valisi Ekrem Canalp, düzenlenen karşılama töreninin ardından Valilik Binasında basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu.

Yeni Batman Valisinden halkın beklentisini yükselten açıklama

Vali Canalp, yaptığı açıklamada, halka birlikte, halktan biri olarak çalışacağını ve pek çok projeyi hayata geçirmek için yoğun bir çaba içine gireceğini söyledi.

“Batman Doğu’nun incisi”

Batman’da göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Canalp, “3 buçuk yıl süren Edirne Valiliğinden sonra ikinci valilik olarak Batman’da, Batman Valisi olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni Doğu’nun incisi Batman’a vali olarak görevlendirmeyi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya buradan şükranlarımı arz etmek istiyorum.” dedi.

Yeni Batman Valisinden halkın beklentisini yükselten açıklama

“Yeni projelerin arkasından koşmamız gerekiyor”

Devletin temel görevinin halkının refahını, huzurunu, esenliğini temin etmek olduğunu vurgulayan Canalp, “Bunu yapabilmek için de mutlaka hepimizin sürekli yeni uğraşlar, yeni işler, yeni projelerin arkasından koşmamız gerekiyor. Dünya yerinde durmuyor. Her ülke belli bir gelişme potansiyelini ve belli bir gelişme ivmesini kendi bünyesinde devam ettiriyor.” diye konuştu.

“Üzerimize düşen görev, sorumluluk kamuya hizmet etmektir”

Türkiye’nin 81 ilinin tamamının da gelişim içerisinde olduğunu belirten Canalp, şöyle devam etti:

“Bizler kendi illerimizin de gelişimini hızlandırmak, yürüyenleri koşturmak, koşanları daha da hızlı kılabilmek için sürekli bir uğraş içerisinde olmamız gerekiyor. Bu çerçeve içerisinde, buradan bütün mesai arkadaşlarımız, kamu görevlilerine şunu ifade etmek isterim: Bizim üzerimize düşen görev, sorumluluk kamuya hizmet etmektir. Devletin üzerine düşen temel sorumluluk vatandaşımızın huzurunu, güvenliğini, esenliğini ve refahını temin etmektir.”

Yeni Batman Valisinden halkın beklentisini yükselten açıklama

“En sevdiğim iş, çok sayıda iş yapmaktır”

“Sürekli yeni işler, uğraşlar peşinde koşturmuş olacağız” diyen Canalp, “Tabi yeni işler yapacağız. En sevdiğim iş, çok sayıda iş yapmaktır. Ama onunda ötesinde belki anlamlı olan bir iş varsa bu da işleri beraber yapıyor olmaktır. Batman’da da bundan sonraki dönem içerisinde yapmış olduğumuz bütün işlerde halkımızla beraber, halkımızla iç içe pek çok işin, uğraşın peşinden koşturma imkanına kavuşmuş olacağız.” ifadelerini kullandı.

“Halkın içerisinde olacağım ve halk olacağım”

Batman’da kendisini bekleyen iki görevinin olduğuna işaret eden Canalp, son olarak şunları söyledi:

“Bir tanesi Batman Valiliği, diğeri de Belediye Başkanvekilliği görevi omuzlarımızın üzerindedir. Her iki görevde içeriği ne olursa olsun halkla beraber, iç içe olmayı ve halktan birisi olmayı gerekli ve zorunlu kılmaktadır. Buradan bütün Batmanlılara şu sözü vermek isterim: Görevde kaldığım süre içerisinde sizlerden birisi olacağım. Halkın içerisinde olacağım ve halk olacağım. İnşallah size vereceğim en büyük söz de bu olacaktır. Ümit ediyorum ki, burada kaldığım süre içerisinde sizlerle beraber pek çok işe, uğraşa beraberce omuz vereceğiz. Ümit ediyorum ki bu işlerden pek çoğunu bitireceğiz, belki bazılarını da geleceğe taşımış olacağız.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=