Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinde öğrencilere bilgilenme konferansı verilmeye devam ediyor

20 Mayıs 2022, 14:05 - Okunma: 1102

Batman Üniversitesi öğrencilerinin birçok konuda bilinçlenmelerinin sağlanması amacıyla şenlikler kapsamında bilgilendirici konferanslar da düzenlenmeye devam ediyor.

Batı Raman Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda 17 Mayıs Salı günü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Akçalı ile Psikolog Ömer Işık'ın konuşmacı olarak katıldıkları 'Madde Bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı' ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığının 'Bulaşıcı Hastalıklar' konulu konferanslarıyla başlayan konferanslar serisi, 18 Mayıs Çarşamba günü ise Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Sözer'in 'Eğitim: Ölçme ve Değerlendirmede Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar' ve yine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığının 'Bulaşıcı Hastalıklar' konferanslarıyla devam etti.

Toplum sağlığını ve dolayısıyla öğrencilerin de sağlığını ilgilendiren önemli konuların uzman kişiler tarafından konuşulduğu konferansta öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
‘26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ nedeniyle Batman Bağımsız Gazetec..
Batman Organize Sanayi Bölgesinde meyve suyu üretimi yapılan bir fabrikanın..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Kahveci köyü yakınlarında öğle saatleri..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir meyve suyu fab..
Taahhüt süresi sona ermiş ve sistemde borç görünmeyen vatandaşlara, operatö..
Batman'da iki otomobilin karıştığı kazada can kaybı yaşanmazken, araçla..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=