Lütfen bekleyin..



Batman’da sulama kanalları ve göletlere girilmemesi uyarısı

24 Mayıs 2022, 11:25 - Okunma: 697

Batman Valiliği DSİ 103. Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, sulama kanallarına, Batman Çayı’na, baraj gölüne ve göletlere girilmemesi uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, Batman-Silvan Sulama Tesisinin, Batman Sol Sahil Sulama Tesisinin ve Batman Sağ Sahil Sulama Tesisinin; işletme, bakım-onarım ve yönetim sorumluluğunu devralan ilgili birliklerce tarımsal faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına sulama suyu taleplerine istinaden tesise sulama suyu verildiği bildirildi.

Hava sıcaklığının da artmasıyla söz konusu sulama kanallarına, baraj gölüne ve göletlere, Batman Çayı’na serinlemek ve yüzmek amacıyla vatandaşların girdiği belirtilen açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla söz konusu sulama kanallarına, Batman Çayı’na, baraj gölüne ve göletlere girilmemesi, suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğu kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=