Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi'den araç sahiplerine çağrı

24 Mayıs 2022, 14:00 - Okunma: 726

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, hafta sonu yaşanan elektrik kesintisinde yaşanan sıkıntıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Elektriğin geç verilmesinden ötürü esnafın mağdur olduğunu belirten Çiftçi, "Hafta sonu Gülistan Caddesi ve Meydan Mahallesi'nin bir kısmında trafo panosunun patlaması sonucu elektrik kesintisi oluştu. Hemşerilerimiz ve esnafımızın mağdur olmaması için gerekli girişimlerde bulunduk. Trafonun bulunduğu alanın etrafında bulunan araçların park halinde olmasından dolayı, yetkililer trafoyu hemen tamir edemediklerini belirttiler. Bu olaydan ötürü elektrik geç verildi. Hemşerilerimiz ve esnaflarımız elektrik geç geldiği için mağdur oldular." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında Çiftçi, "Böyle bir olayın tekrar yaşanmamasını dilerken esnaf ve hemşerilerimizden isteğimiz bu tür durumlarda araçlarının belirli yerlerine telefon numaralarını yazmalarıdır. Bu şekilde araç sahiplerine rahatça ulaşılabilecek ve oluşan sorunlar daha hızlı çözüme kavuşacaktır." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=