Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Rektör Demir’e iade-i ziyarette bulundu

30 Mayıs 2022, 17:05 - Okunma: 571

Batman Valisi olarak atanan Ekrem Canalp’e Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e iade-i ziyarette bulundu.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin genel ve fiziki durumu hakkında Vali Canalp’e bilgiler aktaran Rektör Demir, Batman Üniversitesinin birçok projeye ev sahipliği yaptığını ve önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Batman Üniversitesinin enerji alanında ihtisaslaşan bir üniversite olduğunu, başarılı kalite çalışmaları yürüttüğünü ve birçok bilimsel faaliyetin gerçekleşmesi için çalışmalar yaptığını anlatan Prof. Dr. İdris Demir, eğitimde de kalite süreçlerini başarılı bir şekilde ortaya koymak için yoğun çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Şehir ve üniversite bütünleşmesini önemsediklerini ve bu yönde çalışmalar sürdürdüklerini dile getiren Rektör Demir, öğrencilere yönelik yapılan faaliyetler hakkında da Vali Canalp’i bilgilendirdi.

Batman Üniversitesinde yaşanan gelişmeleri ve değişimi takip ettiklerini dile getiren Vali Ekrem Canalp, Batman Üniversitesinin bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Şehir ve üniversite bütünleşmesi kapsamında yapılacak çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade eden Vali Canalp, çalışmalarında Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e başarılar diledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=