Lütfen bekleyin..



Batman’da 4-6 yaş Kur’an Kursu çocukları eğitimlerini tamamladı

31 Mayıs 2022, 17:10 - Okunma: 1743

Batman’da manevi değerler doğrultusunda eğitim alan 500’e yakın 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencisi 8 ay süren eğitimlerini tamamladı.

Batman Merkez İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Nihat Kök, il müftü yardımcıları ve ebeveynler çocuklarıyla birlikte katılım sağladı.

Program çocukların okudukları Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerif, dua ve ilahilerle neşe içerisinde geçti.

Batman merkezde 32 kursta 471 çocuğun katıldığı Kur’an Kursu sınıflarına aileler büyük ilgi gösterdi.

4-6 yaş Kur’an Kursu kapanış programında konuşma yapan İl Müftüsü Kök, erken yaşta çocuklarını Kur’an kurslarına gönderen ailelere ve emek veren kurs hocalarına teşekkür etti.

"Kur’an sevgisiyle onların etlerini ve kemiklerini olgunlaştırmaya çalıştık"

Bu yaşta çocukların etlerine ve kemiklerine Kur’an-ı Kerim’in ulaşmasına vesile olduklarını belirten Kök, "Evlatlarınızı bize 8 ay önce teslim etmiştiniz. İşte bugün gördünüz; her biri öyle güzel Kur’an okudular ki ben bile bir hata bulamadım. Hatta bizden daha güzel Kur’an okudular. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Bu yaşta biz onların etlerine ve kemiklerine Kur’an-ı Kerim’in ulaşmasına vesile olduk. Allah ve Peygamber sevgisini, Kur’an sevgisiyle onların etlerini ve kemiklerini olgunlaştırmaya çalıştık. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

"Anne ve babalara teşekkür ediyorum"

Batman’da 4-6 yaş Kur’an Kursu çocukları eğitimlerini tamamladı

Kur'an kurslarında çocuklara emek eren herkese teşekkür eden Kök, "Siz her gün çocuklarınızın ellerinden tutup Batman Müftülüğünün 4-6 yaş Kur’an Kurslarına getirdiniz. Akşam ise mesaiden çıkıp ellerinden tutup evlerine götürdünüz. Aile olarak emek verdiniz, gayret gösterdiniz. Hocalarımız Kur’an kurslarımızda çocuklarımızın yetişmesi için çaba gösterdiler. Siz anne ve babalara teşekkür ediyorum. Evlatlarınızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bu işe emek veren mesai harcayan İl Müftü Yardımcılarımıza, daire personeli arkadaşlara ve Kur’an kursu hocalarımıza gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=