Lütfen bekleyin..



Anne-babalara “Arkadaş Seçimi” konferansı

01 Haziran 2022, 14:30 - Okunma: 947

Batman Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci velilerine yönelik “Arkadaş Seçiminde Anne-Babanın Rolü” konulu konferans verildi.

Yazar Metin Özmen’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta arkadaş seçiminde anne-babanın rolü konuşuldu.

Konferansta arkadaş seçiminin öğrencinin eğitimini ve geleceğini etkileyen en önemli unsurlardan olduğunu belirten Özmen, arkadaş seçiminde anne-babaya da büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Özmen, anne-babalara çocuklarına zaman ayırmaları, çocuklarının arkadaşlarını mutlaka tanımaları, teknoloji bağımlılığı ve beraberinde getirdiği olumsuzlukların öğrencilere etkileri ve çocuklarını yanlış arkadaşlardan uzak tutmaları konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konferansın olumlu geçtiğini belirten Okul Müdürü Ahmet Şahin, Özmen’e teşekkür etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da 2006 yılında vefat eden Şeyh Süleyman Bağdu, vefatının 20'..
Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Batman Belediyesi Zabıta..
Batman'da yapımı tamamlanan İpragaz Camii, yaklaşık 4 yıllık sürecin ar..
Cuma Hutbelerinde “Tövbeye Yönelmek” konusu işlendi.
Batman'daki dezavantajlı öğrencilerin sağlıklı ve başarılı bir eğitim s..
Batman Umut Kervanı, 2025 yılı boyunca yurt içi ve yurt dışında binlerce ai..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=