Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Batman’da Gültekin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

02 Haziran 2022, 14:49 - Okunma: 1450

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, partisinin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adil Gültekin ve Diyanet Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Molla Salih Gültekin'in vefat eden annesi için Batman’da taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Adil Gültekin ve Diyanet Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Molla Salih Gültekin'in annesi Mehdiye Gültekin (73), mide kanseri sonucu 1 Haziran Çarşamba günü vefat etti.

Taziyelerini iletmek üzere Batman’a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, merhumenin yakınları tarafından Karşıyaka Mahallesi Yeni (Hacı Musa) Cami taziye evinde karşılandı.

Gültekin ailesine taziyede bulunan Yapıcıoğlu, merhumeye Allah'tan rahmet, acılı aileye başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Taziye ziyaretinde Yapıcıoğlu’na, Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu üyeleri ve Batman il teşkilatından oluşan bir heyet eşlik etti. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, 18 Ağustos'ta başlayacak ..
Batman'da, yatağa bağımlı yaşayan çocukların ihtiyaçlarına yönelik geli..
Cuma Hutbelerinde “Kul Hakkı Ateşten Gömlektir” konusu işlendi.
Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze için bağışlayan Batmanlı..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, toplumda manevi..
Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde yürüttüğü Komşum Projesi kapsamında Ba..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=