Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir'den SİBEDAŞ'a ziyaret

02 Haziran 2022, 13:20 - Okunma: 528

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Aksa Doğalgaz ziyaretinde Batman ve ilçelerinde devam eden doğalgaz yatırımları ile ilgili bilgi aldı.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Aksa Doğalgaz Batman Müdürlüğünü ziyaret ederek Batman ve ilçelerinde devam eden doğalgaz yatırımları ile ilgili bilgi aldı.

Şirket Müdürü Yusuf Demirtaş’tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Özdemir, Batman Merkezde kullanılan doğalgaz oranı, ilçelere doğalgaz verilmesi ve devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Batman Merkez’de halihazırda 134 bin konuta doğal gaz verildiğini, 100 bin konuta da doğal gaz tesisatının çekildiğini ve bu konutlardan 71 bininin abone olduğunu açıklayan Özdemir, Çamlıca, Güneykent, Seyitler ve Tilmerç Mahallelerine de 2022 yılı içerisinde doğalgaz arzı sağlanacağını sözlerine ekledi. Özdemir Karşıyaka ve Petrolkent Mahallelerimizi de doğalgazla buluşturmak için girişimde bulunduklarını belirtti.

Batman’da doğalgaz abonesi olan konutların oranının % 73’e ulaştığını ifade eden Özdemir, Beşiri ve Kozluk ilçe merkezine Ekim-Kasım gibi doğalgaz verileceğini, yaptığımız görüşmeler neticesinde Hasankeyf, Gercüş, Sason ilçelerimize de 2024 yılında gaz arzı sağlanacağı tarafımıza iletildi dedi.

Milletvekili Özdemir Batman’da doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla hava kirliliğinde %40 oranında iyileşme görüldüğünü, hemşerilerimizin hayat kalitelerinin artması için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=