Lütfen bekleyin..



Esrarengiz yangınlar çıkan ev tamamen yandı: Mağdur aile yetkililerden yardım bekliyor

05 Haziran 2022, 14:00 - Okunma: 684

Batman'da yaşayan Yaman ailesinin evinde iki ay önce başlayan esrarengiz yangınlar sonrasında en son çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Batman merkez 19 Mayıs Mahallesi 908'inci sokakta bulunan 6 nüfuslu Yaman ailesi, kiracı olarak kaldıkları evde, 2 ay içerisinde neredeyse 7 defa yangın çıktı.

Yangın, bugün sabah saatlerinde iki katlı evin ikinci katında meydana geldi.

Yangını fark eden aile bireyleri dışarı çıkıp itfaiye ekiplerini aradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahaleyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bir hafta önce İlke Haber Ajansının (İLKHA) gündeme getirdiği Yaman ailesi anlam veremedikleri yangınlar nedeniyle yetkili ve hayırseverlerden yardım talebinde bulunmuştu.

Daha önce haberi yapılan ailenin en son çıkan yangında ise bütün eşyaları yanarak kullanılmaz hale geldi. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde bütün eşyalarının küle döndüğünü belirten Murat Yaman, Yetkili ve hayırseverlerden yardım talep etti.

"Bu sefer bütün evim yandı"

Esrarengiz yangınlar çıkan ev tamamen yandı: Mağdur aile yetkililerden yardım bekliyor

Murat Yaman

Evinde defalarca yangın çıkan ve en son çıkan yangında bütün eşyaları yanan Murat Yaman, "Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Ben sabahleyin işe gitmek için evden çıktım. İş yerindeyken bana ev yandı diye telefon açtılar. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. 5 mi, 6 mı, 7 defa mı bilemiyorum artık defalarca evimde yangın çıktı ama bu sefer bütün evim yandı. Her seferinde ayarı odalarda yangın çıkıyordu ama bu seferki şu anda bilmiyorum."

"Yetkili ve hayırseverler bize yardım ederlerse iyi olur"

Esrarengiz yangınlar çıkan ev tamamen yandı: Mağdur aile yetkililerden yardım bekliyor

Çıkan yangında bütün eşyaların yandığını belirten Yaman yetkili ve hayırseverlere yardım çağrısında bulunarak, "Yangın esnasında iki kızım ve eşim evdeydi. Eşimle bir kızım çıkan yangından etkilendiğinden ambulansla hastaneye götürüldüler. Çıkan yangında bütün eşyalarımız kullanılmaz hale geldi. Ne diyeceğimiz bilemiyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin. Yetkili ve hayırseverler bize yardım ederlerse iyi olur. Maddi sorunların yaşandığı bu dönemde bize yardımcı olursa seviniriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=