Lütfen bekleyin..



“Amacımız Topluma Faydalı Bireyler Yetiştirmek”

12 Haziran 2022, 17:10 - Okunma: 791

Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) bünyesinde açılan Yarım Elma Çocuk Bahçesi'ndeki 4-6 yaş arası öğrencilere Kur'an-ı Kerim'e geçtikleri ve hatmettikleri için yılsonu merasimi düzenlenerek diplomaları verildi, taç giydirildi.

Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) bünyesinde açılan Yarım Elma Çocuk Bahçesi'ndeki 4-6 yaş arası öğrencilere Kur'an-ı Kerim'e geçtikleri ve hatmettikleri için yılsonu merasimi düzenlenerek diplomaları verildi, taç giydirildi.

Yarım Elma Çocuk Bahçesi'nde yıl boyunca gördükleri eğitimin sonunda Kur'an-ı Kerim'e geçen ve hatmeden minik öğrenciler, kendileri için düzenlenen yılsonu merasimiyle hocalarının elinden kendilerine diploma verilerek taç giydirildi. Aileler tarafından yoğun ilgi gösterilen program minik öğrencilerin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak sırasıyla çeşitli etkinlik gösterileri ile devam etti.

Program hakkında röportaj veren Sağlık ve Çevrecilik Derneği üyesi Halid Coşkun, “Sağlık ve Çevrecilik Derneği üye ve gönüllülerimizin çocuklarına yönelik sosyokültürel etkinlik kapsamında Yarım Elma Çocuk Bahçemizde 4-6 yaş çocuklara yönelik başta Kuran-ı Kerim olmak üzere edep, ahlak ve değerler eğitimi konularında gönüllü hocalarımızca eğitimler verildi. Bugün bu çocuklarımızı ödüllendirme adına Kuran’a geçiş ve hatim programı düzenledik. Yarım Elma Çocuk Bahçemizde eğitim gören 22 çocuktan 12’si Kuran-ı hatmetti. Diğerleri de çeşitli cüzlere kadar okudular. Bugün burada hem eğlendiler hem de maharetlerini sergilediler. Amacımız topluma faydalı bireyler yetiştirebilmektir. Son olarak başta gönüllü hocalarımıza, programa katılım sağlayan ailelere ve katılımcılara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Program son olarak verilen diploma ve taç giydirme töreni ile son buldu.

yarim-elma-cocuk-bahcesi.jpg

yarim-elma-cocuk-bahcesi-001.jpg

yarim-elma-cocuk-bahcesi-002.jpg

yarim-elma-cocuk-bahcesi-003.jpg

yarim-elma-cocuk-bahcesi-004.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=