Lütfen bekleyin..



Sürücüler lastik patlamalarına neden olan kaldırım köşesinin düzeltilmesini istiyor

13 Haziran 2022, 12:05 - Okunma: 700

Batman’da caddeye uyumlu yapılmayan kaldırım köşesinin maddi hasara neden olduğunu belirten esnaf ve sürücüler, Batman Belediyesine çağrıda bulunarak kaldırımın bir an önce düzeltilmesini istedi.

Batman merkez Meydan Mahallesi Balıkçılar Caddesi 1108. Sokak çıkışında bulunan kaldırım kenarını sürücülerin görmemesinden dolayı sokaktan çıkan otomobillerin sık sık kaldırım kenarına çarptıkları belirtildi.

Sürücüler ve esnaf kaldırım kenarının kör nokta olmasından dolayı, neredeyse günde 2-3 otomobil lastiğinin patladığını ve sürücülerin mağdur olduğunu ifade ettiler.

Batman Belediyesinin kaldırım çalışmalarında yaptıkları hata nedeniyle lastikleri patlayarak bedelini sürücülerin ödediğini belirten mağdur sürücü Şahin Karahan, Batman Belediyesine seslenerek mağduriyetlerin devam etmemesi için en kısa zamanda kaldırımın düzeltilmesi çağrısında bulundu.

“Sokaktan dönüş yapan birçok sürücü kaldırımın kenarını görmediği için çarpıyor”

Kaldırımın kör noktasını göremediği için 2 lastiği de patlayan mağdur otomobil sürücüsü Karahan, “Belediyenin yapmış olduğu hatalı kaldırımın bedelini biz çekiyoruz. Gördüğünüz gibi mağduruz. Her gün 1-2 tane otomobil kör noktaya çarpıp lastikleri patlıyor. Sokaktan dönüş yaparken kaldırımın kör noktasını şoförler görmediği için sürekli çarpıyorlar. Bugün ben de kaldırımın kenarını göremediğim için ön ve arka iki lastiğim patladı. Belediyenin bir an önce bu duruma çözüm bulmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Neredeyse günde 10 araba o köşeye çarpıyor”

Sürücüler lastik patlamalarına neden olan kaldırım köşesinin düzeltilmesini istiyor

Kaldırım köşesinin kör nokta olmasından dolayı sürücülerin sık sık çarpmasına ve mağdur olmasına neden olduğunu belirten esnaf Nezir Doğan, “Buradan geçen birçok araç kör noktayı görmedikleri için çarpıyorlar. Kaldırımın kör noktasının düzeltilmesi lazım. Neredeyse günde 10 araba o köşeye çarpıp lastikleri patlıyor. Böyle olunca araç sahipleri yol ortasında aileleriyle beraber mağdur oluyorlar. Araç lastikleri patlayınca buranın trafiği de tıkanıyor. Millet mağdur olmasın diye belediyenin kör noktayı kaldırması gerekiyor.” dedi.

“Bir hafta içinde en az 2-3 araç lastiğinin patladığını görüyoruz”

Sürücüler lastik patlamalarına neden olan kaldırım köşesinin düzeltilmesini istiyor

Her hafta en az 2-3 otomobilin kaldırım köşesine çarparak mağdur olduklarını belirten bir diğer esnaf Ömer Rüzgâr, “Çoğu zaman araçlar buradan geçtiğinde kaldırımın köşesine çarparak lastiklerinin patlamasına neden oluyor. Kaldırım köşesi belli bir hizadan kesilirse iyi olur. Bir hafta içinde en az iki üç araç lastiğinin patladığını görüyoruz. Bu şekilde insanlar mağdur oluyor. Batman Belediyesinden buraya bir çözüm bulmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=