Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den BATSO’ya ziyaret

20 Haziran 2022, 11:33 - Okunma: 719

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve Yönetim Kurulu, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir’e iade-i ziyarette bulundu.

Batman’ın ekonomik ve sosyal yönden geliştirilmesi için iş birliği yapılması konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyarette, esnaf ve iş adamlarının sorun ve sıkıntılarına yönelik çözüm önerileri konuşuldu.

Ziyarette bununla beraber çarşı esnafının ve alışveriş yapmaya giden vatandaşların yaşadığı otopark sorunun çözümü için atıl durumda olan veya eski yerleşim yerlerinin değerlendirilerek bu sorunun çözülebileceğine değinildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, şehir genelinde kapsamlı bir deneti..
Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..
Batman'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürlüğü ön..
Batman'ın en yüksek noktası olan Mereto Dağı'na ulaşımı sağlayacak ..
TCDD Batman Gar Müdürlüğü, Batman-Diyarbakır hattındaki yolculara hemzemin ..
Batman Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü koordinesinde, 2025 yılı eğitim plan..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=