Lütfen bekleyin..



Site sakinlerinden örnek davranış: İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttılar

22 Haziran 2022, 18:15 - Okunma: 828

​Batman’da bir site yönetimi örnek bir davranış sergileyerek aralarında topladıkları paralarla 100 yetim ve yardıma muhtaç aileye 100 gıda kolisi dağıttı.

Batman merkez Tilmerç Mahallesinde bulunan ve 100 daireden oluşan Bizim Kent Site yönetiminin öncülüğünde site sakinleri, aralarında topladıkları paralarla 500'er lira değerinde 100 adet gıda kolisini ihtiyaç sahibi 100 aileye dağıtarak örnek bir davranışta bulundu.

Yaşanan maddi olumsuzlukları göz önüne alarak site sakinleriyle bir araya gelip maddi durumu olmayanlara destek amacıyla böyle bir karar aldıklarını ifade eden Bizim Kent Site Yöneticisi Sinan İren, ihtiyaç sahiplerini sevindirerek destek olan site sakinlerine teşekkür etti.

Yaptıkları yardım kampanyası ile 100 ailenin sevincine ortak olduklarını belirten İren, diğer sitelere de böyle yardımlar başlatmaları çağrısında bulundu.

“500'er TL değerinde 100 koli dağıttık”

Muhtaç ve durumu olmayanlara destek olmak için site sakinleri olarak gıda kolileri hazırladıklarını belirten İren, “Kent Site sakinleri olarak bir araya gelip, çevremizde ve diğer mahallelerde fakir ve zor durumda olup geçimini sağlayamayanlara yardım mahiyetinde yardım toplama kararı aldık. Bununla birlikte site üyelerimizle bir araya gelip bir yardım kolisi 500 liraya mal olacak şekilde hazırlık yapmaya başladık. Bunun üzerine durumu iyi olan site sakinlerinden kimisi 10 koli kimisi 5 koli kimileri de 3, 2 veya bir tane olmak üzere bağış yaparak toplamda 100 koli topladık.” şeklinde konuştu.

“Diğer sitelere örnek olmak istedik”

Diğer site sakinlerinden de böyle bir yardım kampanyası yapmaları çağrısında bulunan İren, “Topladığımız gıda kolilerinin bir kısmını muhtaç ve fakirlere dağıttık, kalan kısmını da halen dağıtmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı yardımda bulunan tüm site üyelerimizden Allah razı olsun. Elimizden gelen yardımı, tespit ettiğimiz fakirlere teslim ediyoruz. Diğer sitelere teşvik mahiyetinde 100 dairelik bir sitede 100 koli yardım toplayarak örnek olmak istedik. Onlar da isterlerse fakir ve fukaralar için yardım toplayıp dağıtabilirler.” dedi. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=