Lütfen bekleyin..



Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi esnafın sorunlarını dinledi

28 Haziran 2022, 12:10 - Okunma: 696

Esnaf ziyaretlerine devam eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Ulu Camii Sokağı ve civarı esnafını ziyaret etti.

Ziyarette Çiftçi, esnafların sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Esnaflar, bayramın yaklaşmasıyla kalabalıktan faydalanan hırsızların çoğaldığını, bunun önüne geçilmesi için güvenlik görevlilerinin ve devriye sayılarının arttırılmasını talep etti.

Ulu Camii Sokağı’na yeni yapılan yağmur suyu oluğunun alışveriş için gelen vatandaşlara özellikle bayanlara çok sıkıntı oluşturduğunu, bir çoğunun oluğa takılarak ayaklarını burktuğunu, düştüklerini veya sakatlıklara sebebiyet verdiğini belirten esnaf, bunun düzeltilmesi gerektiğini iletti.

Çiftçi, yağmur suyu oluğu konusuyla ilgili hemen girişimlerde bulunarak belediyeden yetkili bir mühendis ile girişimlerde bulunarak nasıl düzeltme yapılabileceğini görüştü.

Ulu Camii Sokağı ve civarındaki esnaflar, samimi anların yaşandığı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirterek Çiftçi’ye ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Misafirperverliklerinden dolayı esnafa teşekkür eden Çiftçi, hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.(İLKHA)









  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, vatandaşlara ve esnafa yönel..
Gazze'deki saldırılara tepki olarak siyonist işgal rejimi ve destekçile..
Batman Valiliği, Binatlı köyünde ruhsatsız olarak inşa edilen 60 bölmeli ho..
Batman'da "Aile Yılı Şenliği"ne katılan Aile ve Sosyal Hizmet..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman'da engel..
Batman merkeze bağlı Binatlı köyünde bulunan yaklaşık 51 hobi bahçesi ve iç..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=