Lütfen bekleyin..



Hak-İş Batman İl Başkanı Söğüt: 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız

14 Temmuz 2022, 11:42 - Okunma: 691

Hak-İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, 251 kişinin şehid, 2 binden fazla gazinin olduğu ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Halkın 15 Temmuz gecesi destansı bir mücadele vererek, darbe girişimine karşı tek vücut olduklarını anımsatan Söğüt, “Kahraman milletimiz, Çanakkale’de vatanını nasıl savunduysa 15 Temmuz gecesi de aynı ruhla ve imanla hainlere geçit vermemiştir. Kahraman milletimiz soylu direnişi sonucunda büyük bir işgal girişimi atlatılmıştır. 15 Temmuz gecesi eli kanlı hainlerin alçakça saldırıları aziz milletimizin imanlı göğsünde yok olmuştur.” dedi.

15 Temmuz’u bir daha yaşanmaması gereken ama çok fazla ders çıkarılması gereken hain bir darbe girişimi olarak andıklarını belirten Söğüt şöyle devam etti:

“Hak-İş Konfederasyonu, 15 Temmuz’u unutmamayı, unutmayacağını ve unutturmayacağını ilke olarak benimsemiştir. Bu yıl da 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz. 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnerek şehit olanlara Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize bir kez daha şifalar diliyoruz.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=