Lütfen bekleyin..



BAMMED Gazetecilerin Bayramını Kutladı

24 Temmuz 2022, 13:10 - Okunma: 6827

BAMMED Başkanı M. Salih Özcan, '24 Temmuz Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bayramını kutladı.

BAMMED (Batman Medya Mensupları Derneği) Başkanı M. Salih Özcan, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bayramını kutladı.

Mesajına ilimizdeki basın mensuplarının bayramını kutlayarak başlayan Özcan, “Gazetecilik mesleği zor bir meslek, ama özellikle ekonomik sıkıntılardan ötürü daha da zor günler yaşıyoruz. Basının ne büyük bir misyon ve sorumluluk sahibi olduğunu sanırım herkes kabul eder. Özgürlüğü ve dürüstlüğü ilke edinmiş basın organları halkın gözü kulağı mesabesindedir. Böyle önemli bir görevi üstlenen basın ve gazeteciler desteklenmelidir.” ifadelerini kullandı.

Özellikle kâğıt fiyatları ve giderlerin artışından ötürü gazete çıkarmanın çok zorlaştığı bu dönmede basın mensuplarına ciddi desteklerin verilmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, yetkililere seslenerek yerel basının ayakta durabilmesi için çeşitli projelerin hayata geçirilmesini istedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=