Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi’den '24 Temmuz Basın Bayramı' Mesajı

24 Temmuz 2022, 13:25 - Okunma: 7044

24 Temmuz 1908 tarihinde basın üzerindeki sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl kutlanan 24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramıʹ nedeniyle Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir mesaj yayınladı.

24 Temmuz 1908 tarihinde basın üzerindeki sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl kutlanan 24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramıʹ nedeniyle Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiftçi, "Kamuoyunun hızlı, doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak için büyük bir gayret ve Batman'ımızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemizin ve ilimizin ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.  Özveri ile mesleklerini icra eden, gören göz, işiten kulağı olan basın mensubu çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=