Lütfen bekleyin..



YÖK Sanal Fuarında Batman Üniversitesi tanıtıldı

04 Ağustos 2022, 17:11 - Okunma: 1188

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite tercihi yapacak adaylar için süreci kolaylaştırmak amacıyla üniversitelerin ve programlarının tanıtılmasına yönelik “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı” düzenledi.

1-3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen fuarla öğrencilerin, tercih edeceği üniversiteyi ve programı dijital ortamda yakından tanıması hedeflendi.

Üç gün süren ve Batman Üniversitesinin de katıldığı sanal fuarda, üniversiteler tanıtımlarını yaparak öğrencilerin tercih süreçlerine katkı sağladı.

Adaylar, sanal fuarda üniversite bölümleri, yurt imkânları, yerleşkeler ve şehir hakkında detaylı bilgi aldı.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkânların anlatılmasının sağlandığı fuarda Batman Üniversitesinin öne çıkan bölümleri öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Tercih yapacak olan öğrencilere her alanda destek vermeyi çok önemsediklerini anlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, hem fiziki hem de sanal ortamda üniversite ile ilgili bilgileri adaylara aktardıklarını söyledi.

Batman Üniversitesini tercih edecek olan adayların nitelikli ve dünya standartlarında bir eğitim alacaklarını kaydeden Rektör Demir, adayların gelecek planlarını en doğru şekilde yapmaları tavsiyesinde bulundu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=