Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den yeni bir sağlık anlaşması daha

09 Ağustos 2022, 11:45 - Okunma: 550

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Batman Medical Point Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Protokolle Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyeleri ile birinci dereceden yakınları,  hastaneden indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir sağlık anlaşmasına imza attı.

Çiftçi, Özel Batman Medical Point (Medical Park) Hastanesi arasında protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerin, özel hastaneden yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti alabileceğini söyledi.

Yeni anlaşma hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Çiftçi, “Projelerimiz kapsamında esnafımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Özel Batman Medical Point Hastanesi ile protokol imzaladık. Protokol anlaşması çerçevesinde özel hastanenin indiriminden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Çayı kenarında 50 dönümlük alanda kurulan "Sürücü Akademisi&quo..
Batman'da düzenlenen Sivil Toplum Çalıştayı’nda konuşan Vali Ekrem Cana..
Batman'da, kent genelindeki metruk ve riskli yapıların yıkım çalışmalar..
Batman İl Özel İdaresi, sosyal medyada "Memurkent" gibi isimler a..
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Murat Karata..
Batman’da mevcut İluh Devlet Hastanesi’nin yerine, üç kat daha büyük ve yat..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=