Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi, kasapların sorunlarını dinledi

10 Ağustos 2022, 12:25 - Okunma: 411

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Kasaplar Derneği’ni ziyaret etti.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, kasapların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar ve yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette kasapların sorunlarını dile getiren Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, büyükbaş hayvanların fiyatlarının çok fazla artmasının normal olmadığını ve daha bir çok alanda sorunları olduklarını dile getirdiler.

Başkan Çiftçi, “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve onların dertleriyle dertleşmek için her alanda elimizden geleni yapıyoruz ve esnafımız için çalışıyoruz. Bu kapsamda kasaplarımızın sorunlarını dinlemek için ziyaret gerçekleştirdik. En çok öne çıkan sorunlar büyükbaş hayvan fiyatlarının, küçükbaş hayvan fiyatlarını çok geçmesi. Kasaplarımız bu konuda devletin büyükbaş hayvanların ithal edileceğini söylerse bu fiyatların düşeceğini ifade ettiler. Bununla beraber kasaplar için en önemli şeylerden biri olan mezbahanede sorunların olduğu ve yetersiz kaldığını ve bu konuyu vali beyle de görüşeceklerini belirttiler. Bizler de esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Samimi bir havada geçen ziyaret karşılıklı iyilik temennileri ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=