Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, esnafın elektrik kesintisi sorununu iletti

15 Ağustos 2022, 12:25 - Okunma: 787

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı (BESO) Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman esnafının ve halkının yaşadığı elektrik sorunlarını DEDAŞ yetkilileri ile görüştü.

BESO Başkanı Çiftçi, DEDAŞ Müdürü Naci Obut’u makamında ziyaret etti. Çiftçi, ziyaretleri esnasında iş yeri sahiplerinin ve halkın elektrik sorunu ile ilgili sorun ve taleplerini iletti.

Ziyarette arızalar, planlı kesintiler ve kablo hırsızlıkları gibi birçok konuya değinen Çiftçi, ziyarete ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Çiftçi, “Esnafımızın daha önce belirttiği sorun ve taleplerini dinleyerek arızalar, planlı kesintiler ve kablo hırsızlıkları gibi konularda sıkıntılarını dile getirdik. Bu konuda elektrik kesintileri için anında müdahale edilmesi ve hassasiyet gösterilmesini istedik. Planlı kesintiler ve bakımın yapılacağı zaman daha önceden haber verilmesi ve özellikle esnafın işlerinin yoğun olduğu gün ve saatlerde bakım ve onarımın yapılmaması konusunda taleplerde bulunduk.” dedi.

Açıklamasının devamında Çiftçi, “Daha önceden gündeme getirdiğimiz Gülistan Caddesi başında ve 2000 İş Merkezi yanında bulunan üç adet trafonun hem tehlikeli olduğu hem de görüntü kirliliğine yol açtığından dolayı okul bahçesinin kullanılmayan tarafına alınması için DEDAŞ Müdürümüz ile beraber Milli Eğitim Müdürümüzün yanına gidip trafolar için gereken desteği istedik. Hem Milli Eğitim Müdürlüğümüz hem de DEDAŞ Müdürlüğü gerekli girişim ve resmi yazışmalarda bulundular. İlgilerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

DEDAŞ Müdürü Naci Obut, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sorun ve talepleri not aldı ve gerekli adımları atacaklarını ifade etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yapılan narkotik operasyonunda, Batı illerinden gelen bir şüp..
Batman Hasankeyf yolu üzerindeki 3. Ek Sanayi Sitesi esnafı, yeni yol çalış..
Açılışı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp tarafından gerçekleştir..
Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEBD) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Değirme..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DHMİ Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı veri..
Batman’ı, tarım ve sanayi alanında bölgenin çekim merkezi konumuna getirece..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=