Lütfen bekleyin..



BESO Başkan Çiftçi’den esnafa bir hizmet daha

23 Ağustos 2022, 14:35 - Okunma: 511

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) ile özel bir diş sağlığı kliniği arasında imzalanan protokolle, BESO üyelerine yüzde 25 indirimli ağız ve diş sağlığı hizmeti verilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, Özel Esse Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Esnaf için çalışmalara devam edeceklerini belirten Çiftçi, “Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na bağlı üye firmalar Özel Esse Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hizmetlerinden yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecekler. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Esnafımıza daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımız, anlaşmalarımız ve projelerimiz devam edecektir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=